Nejnovější recenze ze sekce Doplňky a náhradní díly k airsoftovým zbraním
kvalitní!
Jedna z nejlepších natahovacích pák co jsem měl v ruce.
- Umí přesně to, co slibuje
- Je malý, skladný a mnoho neváží
- Napadá mě jen ta cena
Produkt zatím testuji a jsem nadšen, protože jsem v minulosti používal neskladná hradla, která byla složitá na instalaci. Toto zařízení se intuitivně ovládá, má úsporný provoz a ukládá statistiky, které lze exportovat a dále s nimi pracovat.
S odstupem času lituji, že jsem se ke koupi neodhodlal dřív, protože jedinou překážkou byla jen ta cena.
- Sedí jako pr... na hrnec
- Počet krúžkov v balení aj pre viac zbraní
- Hodily by sa rôzne hrúbky (tloušťky) pre presnejšie ladenie, inak stráca funkciu
- Presné podložky
- Neprimeraná cena!
- Za tu cenu aspoň 10ks.
Funguje jak má
super věc , nepoužívám na zbraně nic jinýho, slouží jak ma, 100% spokojenost.
- Váha,moderní produkt.
Dobrá cena,kvalitní produkt,váha.
- Zatiaľ drží nastrel v pohode
SPOKOJEN
- V pohodě. Dělá co ma.
Nepotřebuji mezičlen na weaver lištua je dostatečně pevný i na větší ráži.
SPOKOJENOST.
- DO CENOVKY 2OOO ASI NEJLEPSI VOLBA
- HLINIK
OK
AirsoftParts Set vzduchotechniky pro M4
Přidáno: 15. září 2024
(naposledy upraveno 15. září 2024)
Zakoupeno v ANAREUS CZ, s.r.o.
Ikdyz v popisku je ze to je pro v2 pro m4 tak bohužel do doporučeného mechaboxu my ZO nepasovalo Teda pasovalo by to kdyby jsem si vzal brusku a obrousil bych to a poupravit tak pak by to tam možná sedělo
Pevný, celkem lehký
- Otevření oka stiskem na oku
- stavitelné nožky
- Nožky nelze nastavit v krocích, po uvolnění se vysunou na maximum. Srovnat Bipod do perfektní roviny v rozmezí posunutí (nastavení výšky) nožek je nadlidský úkol
Jelikož mám klasickou zlamovací pružinovku (Gamo G-Magnum 1250 Jungle cal.5,5mm), která nemá lyžiny ve spod ani na bocích, je pro mě tento Bipod velkým plusem ve střelbě na dálku. Navíc jsem rád, že jsem nemusel kupovat v řádu tisíců korun. Kdo potřebuje podepřít zbraň a nemá montážní lišty je tato možnost úchytu přímo za hlaveň skvělou volbou. Navíc se dá podepřít prakticky až u konce hlavně, což zvyšuje přesnost střelby. Za mě dobrý. A pokud půjdu později do PCP, určitě bude i jiný Bipod.
Super olej, dodá dřevu krásný lesk
Očko perfektně drží na RIS
Zobrazuji 101 - 120 ze 500 recenzí « Předchozí 1...4 5 [ 6 ] 7 8...25 Další »