Nejnovější recenze ze sekce Doplňky a náhradní díly k airsoftovým zbraním
ok
Nie velmi kvalitné opracovanie, hlavne jedno rameno je poškrabané. Za tie peniaze ale plní funkciu.
Funguje jak má :-) rozhodně lepší, než klasický kovový kroužek ty gumičky na těsnění jsou také lepší, než pružina.
- Splnilo
- rozsah zboží
- Kvalita
- Pevnost
Chtěl jsem silnější pružinku pro svoji novou zbraň od Specna Arms. Řekl jsem si, že vyzkouším tuhle. Zatím nemám zkušenost s updatem zbraní, ale tato pružina funguje skvěle. Nepatří k těm nejlepším, ale za tu cenu vyhovuje a splňuje to co má.
Cena
Cena
nemam vyzkousene
- Odolná konstrukce
- Lze sklápět dopředu i dozadu
- Dobře řešené vystřelovací nožičky
- Velmi stabilní
- Ve sklopeném stavu dělá zbraň velmi širokou
- Snadná montáž
- Úchop jako u AR
- Podstatně lepší grip než u původní rukojeti, která je hladká a má příliš velký úhel.
Plná spokojenost, doporučuji.
Je to profesionální kvalitní kovové nářadí, stvořené pro Glock. Velmi dobře se drží, výborně se s tím pracuje-montuje.
Spokojenost, doporučuji.
Tento výrobek, v kontextu poměr cena / výkon, je poměrně kvalitní, na Walther P22 v ráži .22 LR drží, nerozosuje i když je vícekrát vysouván a zasouván na spodní RIS lištu zbraně, zcela nabité 3ks LR44 baterie a centrovací imbus klíč v ceně, perfektně zabaleno (to UMAREX opravdu umí i vtéto cenové třídě), zkrátka výborná koupě :)
- stabilní
- lehký
- nedostatečné "polstrování" kontaktního lůžka!
- pár drobností ve zpracování
- chrastící kroužek
Celkově super, ale varuji před nedostatečným polstrováním lůžka, kde bipod doléhá na pažbu! Dva pruhy gumy by sice zdánlivě měly fungovat, ale boužel nedrží dost pevně na místě – když není dotyk s pažbou úplně rovný, tak lepidlo ve smyku povolí a guma vyjede do strany a pak jde kov rovnou na dřevo. Naštěstí jsem si toho všimnul relativně brzy a pažba to odnesla jen malým škrábancem/rýpancem (i ten mě naštval), ale mohlo to být mnohem horší. Pro některé tvary pažby to může být ok, ale obecně dporučuji rovnou gumy sundat a vylepit lůžko celé nějakou gumou apod.
Taky maličký "kroužek na klíče", co je vepředu jako závlačka, trochu zbytečně chrastí, tak místo něj vymyslím něco jiného.
- Kvalita
- náklon pušky při nerovném terénu
- Pevná konstrukce, lehká montáž.
- krasně pevné,zesilene i tiché doporučuji
velmi učiny zamerovac na kusi,vzducovku,plynovku ,velky dosah paprsku
Kvalitně zpracované, přesné a vizuálně výborné.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]