Nejnovější recenze ze sekce Doplňky a náhradní díly k airsoftovým zbraním
- Funguje
- Nejlepší prostředek na zbraně, nebo cokoli kovového
- Funguje na noze, kolo, supliky
Rozhodně nejlepší produkt k údržbě a funkčnosti zbraní (AR15, GLOCK, noze) nebo cokoli, kde je zvýšené tření a vysoká teplota.
Vydrží velmi dlouhou, díky minimální spotřebě produktu. Neteče, drží i za vysokých či nízký teplot.
Otestováno dle manuálu a vše bylo v pořádku. Fouká jak má. Jen si připravte dva 14 klíče na výměnu filtru. Nemám co vytknout.
Již jsem použil, velice dobrý výrobek !!
Dobrý malý adaptér.
Opravdu dobry kompresor po cca 2 mesicich porad slape jak hodinky
- Pěkný design
- Kvalitní kovové vodotěsné pouzdro
- Šikovně řešeno škrtátko ve víčku po otevření
- Funguje dobře
- Asi moc slabá tyčka zapalovače, dlouho nevydrží
- Kvalita
Funguje jak má
s tema 2 gumama tam proste tu baterku nenarvete, to byste ten drzak museli roztahnout nasilim snad.
ale jinak super. Baterka je narvana az k telu zbrane takze vycuhuje co nejmene je to mozne
- Cena super. Kvalita, ač se zprvu nezdá, je taky super. Lehká, sklopná, plně funkční
- Žádnou jsem neobjevil.
Opravdu rychlá instalace. Je sklopná tak, že ani nepřesahuje celkovou délku pistole, což mě dost potěšilo S ní mám trefu na 30 metrů jako profík
- výhodu
Zatím krátkodobé použití,bude záležet na výdrži, jinak výhoda okamžitého natlakování větrovky
Venox 16 mm / 30 mm duralová vysoká
Přidáno: 6. ledna 2023
(naposledy upraveno 6. ledna 2023)
Zakoupeno v ZBRANE-VZDUCHOVKY.cz
- Precizně vyrobeno
- Nemožnost podhledu
Maximální spokojenost. Mám ještě jeden od Vevoru, ale tento je úplně jiná třída.
- za tu cenu vypadá slušně
- Jednoduchá montáž
- Kvalitní zpracování mířidel
- Skvěle fungují za všech světelných podmínek
Dávejte si pozor na jakou verzi pistole CZ P-10 si tento zaměřovač objednáváte. Není určen pro OR verzi, což jsem při objednání netušil, takže nesedí jak by měl, ale použitelný je. V tuto chvíli se řeší s výrobcem výroba tohoto mířidla i pro verzi OR, takže nakonec bude vše v pořádku. Toto mířidlo jsem již vyzkoušel a jsem s ním naprosto spokojen, skvěle funguje za všech světelných podmínek. Je to skvělá náhrada za klasická mířidla. Montáž je jednoduchá a intuitivní, hodně pomáhá dodaný montážní klíč, který je u mířidla. Skvěle drží, neprojevil se žádný problém po výstřelu. Rozhodně se nechystám vracet zpět ke klasickým mířidlům.
Super drží jen zbytečně drahý
- levná kopie předražených biopodů
- má víc než jsem čekal
- na zbrani vypadá dobře
- pořád to je kopie a je to na ní znát, v místě kloubu byli otřepy které jsem lehce dobrousil
- má drobné vůle oproti originálů
Nejde o zboží pro každého, mne však perfektně vyhovuje kombinace provedení, kvality a ceny pro paintballovou pumpovací brokovnici ráže .68
+ -